Wii, ensimmäinen kommentti! Nimetön ja lyhyehkö, mutta ääni joka tapauksessa. Ja ainoa sellainen, joten jatketaan jauhis-aiheisella postauksella. (kommentteja ja toiveita voi esittää koska tahansa)

Tässä hieman esimerkkiä omasta ruokakasvatuksestani.

Koteloituneet jauhomadot ovat omissa purkeissaan. Yhdessä purkissa on yleensä yhden keräämisen aikana saadut kotelot. Välillä keräilen päivittäin, joskus venyy 2-3 päivän välein, kiireistä ja viitsimisestä riippuen. Määrät on aikas isoja jo kerralla, päivittäin tulee sata tai pari koteloa sekä kuoriaista.

IMG_4703-normal.jpg

Kuoriutuneet koppikset otan talteen wc-rullan avulla. Yksitellen pinseteillä noukkiessa menisi elinikä, joten vain odottelen että kuoriaiset kiipeävät rullalle, ja sitten ravistan ne rullasta kuoriais-astiaan. Ja tyhjä rulla takaisin purkkiin jossa on koteloita kuoriutumassa.

IMG_4704-normal.jpg

Tässä osa kuoriaisistani, tuoreen porkkanan kimpussa.

IMG_4705-normal.jpg